Ion Lungu spune că e greu de rezolvat problema celor care fac drifturi în sensurile giratorii: E greu de dovedit pentru că poate spune că s-a încurcat în trafic


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, în conferință de presă că știe că în zonele unor sensuri giratorii din municipiu se fac competiții de drift-uri în timpul nopții, dar că situația este dificil de rezolvat.

„Știm acest lucru. Am discutat cu domnul Doroftei (n.r. Ovidiu Doroftei, directorul Poliției Locale Suceava). Am avut o discuție și cu șeful Poliției Rutiere pe această temă. Se știe problema, se cunoaște. Eu știu că s-au mai luat măsuri”, a declarat Ion Lungu.

El a precizat că asemenea situații sunt de competența Poliției Locale, dar în mod special al Poliției Rutiere.

Întrebat dacă respectivii șoferi nu pot fi depistați și sancționați ținând cont că pot fi indentificați ușor cu sistemul de camere video, primarul spune că nu este așa de simplu.

„Nu e chiar foarte-foarte simplu. Nu e chiar foarte simplu să demonstrezi că făcea drifturi. Spune că trecea prin zonă, că a încurcat traficul și s-a mai întors odată în sensul giratoriu. E ca și cu cei care luau la ocazie și șoferii spuneau că e mama, bunica, că nu e la ocazie ci ruda lui. E o problemă, dar nu e chiar foarte simplu de rezolvat”,  spus Lungu.


Intră acum și în grupul de