Accidentul cu cinci răniți de la Băișești: Un șofer din Republica Moldova a depășit neregulamentar intrând într-un autoturism


Intră acum și în grupul de

Cinci persoane au fost rănite, miercuri dimineața, într-un accident produs la Cornu Luncii pe DN 2 E.

Potrivit anchetei polițiștilor, miercuri dimineața în jurul orei 01:10, un tânăr de 28 de ani din Republica Moldova a condus un autoturismul Mercedes Benz pe D.N. 2E, în sat Băișești, comuna Cornu Luncii pe direcția Gura Humorului către Spătărești.

Ajuns  într-o succesiune de două curbe, sector prevăzut cu marcaj continuu, acesta s-a  angajat în efectuarea unei depășiri neregulamentare, a pătruns pe sensul opus de mers întrând în coliziune frontală cu un autoturism Peugeot condus de un localnic de 19 ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, din care patru din Peugeot și un pasager din Mercedes Benz care au fost transportați la SJU Suceava fiind diagnosticați cu diverse traumatisme.

Cei doi conducători  auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ urmând să li se recolteze probe biologice de sânge.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto marca Mercedes Benzcare a efectuat o manevra de depășire neregulamentară într-o zonă interzisă și a pătruns pe sensul opus de mers

În acest caz s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de