In Siret, trei tineri au furat o pompa de benzina


Intră acum și în grupul de

Un autoturism folosit la furtul unei pompe de benzină a fost reţinut iar suspecţii s-au ales cu dosar penal. În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.30, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Siret, a oprit pentru control un autoturism condus de P. Costel, în vârstă de 19 ani, din comuna Zamostea, care transporta o pompă pentru alimentare carburanţi staţie peco.

Poliţiştii au demarat cercetările şi au constatat că P. Costel, împreună cu fratele său P. D. și Ș. C., ambii de 17 ani, din comuna Zamostea, s-au dus cu autoturismul la o clădire dezafectată ce a aparţinut unei fostei benzinării situată pe strada Alexandru cel Bun din oraşul Siret.

Dintr-un garaj cei trei au sustras o pompă pentru alimentarea cu carburanţi a benzinăriei, care era desfăcută de pe suportul unde a fost montată, prejudiciul fiind de circa 1.000 lei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar autoturismul folosit la comiterea faptei a fost indisponibilizat.


Intră acum și în grupul de