A cazut din semiremorcă dupa ce a imprastiat gunoi pe camp


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a ajuns la spital sâmbătă seară, cu umărul fracturat după ce a căzut din semiremorca unui tractor, din care a împrăştiat gunoi. Bărbatul băuse bine. Astfel, în jurul orei 19.40, prin ,,S.N.U.A.U. 112’’ I.P.J. Suceava a fost sesizat despre faptul că în satul Cozănești, comuna Dorna Arini, în dreptul Şcolii Generale cu clasele I – IV, un tractor a accidentat o persoană.

La faţa locului s-au deplasat o echipă operativă care în urma verificărilor efectuate a stabilit că U. Ioan, de 41 ani, din localitate, a condus tractorul proprietate, înregistrat, care tracta o semiremorcă până la un teren proprietatea fratelui său, unde a descărcat şi împrăştiat pe teren gunoi provenit de la o fermă de animale, fiind ajutat de către fratele său şi de C. Costel şi O. Grigore.

Când s-auîntors, în timp ce se deplasa pe uliţa de servitute care face accesul între terenul fratelui său şi drumul comunal D.C. Cozăneşti, O. Grigore, de 44 ani, localnic care se afla în semiremorcă şi care era în stare de ebrietate, s-a dezechilibrat şi a căzut la marginea uliţei.

Potrivit IPJ Suceava, la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă SMURD care a transportat bărbatul la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit diagnosticul de „fractură treime distală femur drept”, ulterior fiind transferat la Spitalul Judeţean Suceava.

U. Ioan a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Acesta este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de