FOTO//Doi bărbați răniți după ce un autoturism a fost lovit de un tren interregio la Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, din care una foarte grav, în noaptea de joi spre vineri, în urma unui accident produs la o trecere la nivel cu calea ferată la Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, mr. dr. Alin Găleată, o coliziune între un tren interregio (Iași – Cluj) și un autoturism s-a produs pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, la o trecere la nivel cu calea ferată pe strada Șandru în jurul orei 00:20.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Sursa citată a menționat că în autoturism se aflau doi bărbați, de 29, respectiv, 45 de ani, dintre care unul a rămas încarcerat, fiind în stare de inconștiență.

Al doilea rănit, conștient și cooperant, a fost preluat pentru acordarea primului ajutor medical.

Ulterior, după extragerea bărbatului încarcerat, ambele victime au fost transportate la spitalul din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În tren se aflau aproximativ 200 de călători, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Locomotiva a fost avariată și a necesitat înlocuirea ei. Conform reprezentanților căilor ferate, trenul a avut întârziere de aproximativ 3 ore.


Intră acum și în grupul de