Parcarea cu belvedere de pe Rarău a fost finalizată. Gheorghe Flutur: Am făcut o treabă gospodărească cu această parcare


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, vineri că CJ Suceava, prin Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, a finalizat și marcarea parcării de pe muntele Rarău, unde se organizau evenimente culturale.

„Am făcut o treabă gospodărească la parcarea cu panoramă ca să fie o parcare pe cinste și unde, la sfârșitul lunii august vom avea Sărbătoarea Muntelui”, a declarat președintele CJ Suceava care a menționat că tot în zonă se face o investiție mare a CJ Suceava în realizarea unui skywalk la Piatra Șoimului.

La această parcare s-a construit o balustradă cu bordură consolidată la peste 2 m adâncime, s-au construit drenuri și sisteme de evacuare a apei pluviale de pe suprafața parcării, trotuare și au fost marcate și locuri de parcare pentru  autocare și autoturisme, a declarat Flutur.

Zona respectivă era ocupată de mai mulți comercianți care s-au plâns că au fost izgoniți.

Conducerea CJ Suceava a menționat la vremea respectivă că încă din toamna anului 2022, DJDP Suceava a trimis adrese de înștiințare celor care aveau construcții provizorii în zonă să elibereze terenul pentru a începe această modernizare.


Intră acum și în grupul de