Suceveni supărați după ce la Serviciul Înmatriculări Auto sistemul informatic s-a defectat. Persoanele programate pentru joi pot veni vineri de la aceeași oră


Intră acum și în grupul de

Suceveni programați joi la Serviciul de Înmatriculări Auto nu au reușit să-și soluționeze problema întrucât sistemul informatic a căzut la nivel național și nu s-a reușit remedierea acestuia până la terminarea programului.

Potrivit unor surse apropiate situației, persoanele care aveau stabilite programări pentru ziua de joi vor putea veni fără o nouă programare vineri.

„Din nefericire a căzut sistemul informatic la nivel național și nu s-a reușit repunerea în funcțiune până la terminarea programului. Persoanele programate pentru ziua de joi vor putea veni vineri fără să facă o altă programare când vor fi suplimentate încă două ghișee”, a precizat sursa citată.

Sucevenii care au așteptat degeaba și-au exprimat nemulțumirea față de situație.

„Am fost duși de nas de dimineață până seara că nu funcționează sistemul. Oameni în vârstă,  căldură. Mulți sunt veniți cu mașini și nu mai au cu ce pleca!”, a fost mesajul unui cititor News Bucovina.

Un alt sucevean a spus că a fost o mare bătaie de joc că nu li s-a spus să nu mai aștepte și să fie reprogramați.

„Lumea cu programări așteaptă să intre și ei spun că nu le merge internetul și ne țin pe toți la ușa instituției lor”, a precizat acesta.


Intră acum și în grupul de