Prefectul de Suceava, mesaj la depunerea jurământului elevilor Școlii de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni: Legea să vă fie linia directoare a carierei!


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a participat, vineri, la Fălticeni la depunerea jurământului militar al elevilor Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni.

La ceremonia organizată pe esplanada din fața Primăriei municipiului Fălticeni au fost prezenți subsecretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe Sorescu, directorul general adjunct al DGMRU, chestor principal de poliţie Valentin Minoiu, oficialități locale, reprezentanți ai structurilor MAI din județ, precum și un numeros public.

Prefectul Alexandru Moldovan a subliniat în discursul său că Jandarmeria Română, ca și structură care asigură stabilitatea internă a țării, are nevoie de disciplina, integritatea și profesionalismul elevilor Școlii de Subofițeri de Jandarmi și că în școala de subofițeri, se pun bazele acestora.

„La început de drum, vă transmit un îndemn: Legea să vă fie linia directoare a carierei, nimic din ceea ce veți face să nu fie contrar legii, regulamentelor militare și instrucțiunilor după care vă veți desfășura activitatea!”, a transmis Alexandru Moldovan.

El i-a felicitat pe elevii Școlii de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni cu ocazia depunerii jurământului militar și le-a urat mult succes în activitate.


Intră acum și în grupul de