Femeie din Frasin, lovita de o masina in Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

O femeia a fost proiectată pe carosabil pentru că nu s-a asigurat când a vrut să aranjeze o roată în bena unei autoutilitare. Pe b-dul. Bucovina din oraşul Gura Humorului, G. Mariana, de 34 ani, din oraşul Frasin, pasageră pe bancheta din dreapta faţă a unei autoutilitare, la volanul căruia se afla G. Costică, autovehicul ce staţiona pe banda II, a coborât din autovehicul, cu intenţia de a aranja o roată în bena autoutilitarei.

În momentul în care a coborât, văzând că pe banda I a aceluiaşi sens de mers se apropia un autoturism, iniţial s-a lipit de autoutilitară, dar speriindu-se că va fi acroşată de autoturism, s-a angajat în traversarea părţii carosabile dinspre stânga spre dreapta, fiind acroşată lateral dreapta de autoturismul condus de T. Georgeta, de 32 ani, din comuna Mănăstirea Humorului. Femeia a fost proiectată pe partea carosabilă fiind rănită.

Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, fiind conduşi la spital, unde le-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de