Accidentul de la Policlinică: Un șofer din Bosanci a rănit grav o femeie care traversa regulamentar strada pe trecerea de pietoni


Intră acum și în grupul de

O femeie de 71 de ani din Suceava a fost rănită grav, marți dimineața, în timp ce traversa regulamentar strada pe o trecere pentru pietoni.

Potrivit anchetei polițiștilor, marți dimineața, în jurul orelor 07.57, un bărbat de 77 de ani din Bosanci, Gheorghe C. conducea un autoturism VW Golf pe strada Ștefan cel Mare din Suceava, pe banda a doua de mers, având direcția de deplasare dinspre magazinul Bucovina spre Primaria Municipiului Suceava.

Acesta a suprins și accidentat o femeie de 71 de ani, care în calitate de pieton, se afla în traversarea drumului public, prin loc special amenajat, marcat și semnalizat corespunzător.

            În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost preluată de un echipaj de ambulanță și transportată la Spitalul Judeţean Suceava, pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

             Conducătorul  auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar  ulterior la sediul Spitalului Județean Suceava i s-a recoltat o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

           În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de