Lungu: Pentru cele 50 de autobuze electrice pentru transportul din zona metropolitană Suceava au fost depuse câte două oferte


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că în cursul zilei de luni a avut loc licitația pentru 50 de autobuze electrice pentru transportul public din zona metropolitană Suceava.

El a spus că sunt câte două oferte pentru fiecare lot, fiind două loturi, unul pentru autobuze mari și unul pentru autobuze mici-microbuze.

Unul dintre ofertanți este BMC Truck& Bus- Ilfov, firma care a livrat primele 25 de autobuze electrice ZTN pentru transportul public din municipiul Suceava și pe un lot este Anadolu Automobil Rom SRL, firma care a livrat cel care a adus autobuzele mici din municipiu, iar un alt ofertant este Karsan Automotive, firma care a livrat primele autobuze electrice mici din municipiul Suceava.

„Sunt câte două oferte la fiecare lot și am certitudinea că se va adjudeca această licitație. Mă bucur că sunt firme cu care am lucrat, firme care au adus autobuze bune la Suceava și sper ca într-o perioadă scurtă de timp să avem un câștigător la primele 50 de autobuze la zona de transport metropolitan”, a spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de