Acasă Actualitate Grav accident cu un mort și cinci răniți la Poiana Negrii

Grav accident cu un mort și cinci răniți la Poiana Negrii


Intră acum și în grupul de

O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite între care doi copii de doi și 10 ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, duminică seara la ora 20:34, a avut loc un grav accident rutier în localitatea Poiana Negrii.



Astfel, un autoturism a ieșit în afara șoselei și a intrat în coliziune cu un gard din lemn.

La fața locului au intervenit rapid pompierii militari, care au sosit cu o autospecială dotată cu echipamente de descarcerare, precum și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Suceava. Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost găsit fără suflare, având leziuni incompatibile cu viața.

Printre victime se numără trei adulți și un minor în vârstă de 10 ani. Toți cei patru au primit îngrijiri medicale la fața locului și au fost ulterior transportați la spital pentru tratament suplimentar. În plus, un al șaselea pasager al autoturismului, un copil în vârstă de 2 ani, a fost preluat de rudele sale înainte ca echipele de salvare să ajungă la locul accidentului. Cu toate acestea, și acest micuț a fost ulterior transportat la spital de către aparținători pentru a primi îngrijiri medicale adecvate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version