Acasă Actualitate Dosar penal pentru patronul unei firme din Salcea ce detinea substante periculoase

Dosar penal pentru patronul unei firme din Salcea ce detinea substante periculoase


Intră acum și în grupul de

Proprietarul unei firme din oraşul Salcea s-a ales cu dosar penal pentru că şi-a început activitatea de producţie fără a obţine toate avizele necesare folosirii de substanţe periculoase. Astfel, poliţiştii Serviciului A.E.S.P. (Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase) au efectuat un control pe linia verificării modului de păstrare, deţinere şi folosire a substanţelor şi preparatelor chimice periculoase la o societate comercială din oraşul Salcea. În magazia societăţii echipa a găsit cantitatea de 120 litri de lacuri nitrocelulozice, substanţă ce conţine acetona şi toluen, care sunt considerate substanţele periculoase.

Poliţiştii spun că societatea nu a respectat dispoziţiile legale în materie, în sensul că nu a furnizat la Inspectoratului Teritorial de Muncă înainte de începerea activităţii, lista cu substanţele şi preparatele chimice periculoase pe care le vor deţine şi utiliza.



Aceştia i-au întocmit dosar penal lui N. Maricel, în vârstă de 42 ani, din oraşul Salcea, administratorul societăţii, responsabil cu obţinerea de avize şi autorizări în cadrul societăţii. Bărbatul a săvârşit infracţiunea de „deţinere sau orice operaţiune privind circulaţia produselor ori substanţelor toxice fără drept”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version