Sportivul sucevean Traian Tudurean, multiplu campion balcanic. El a cucerit medalia de aur la fiecare probă a campionatului de radioorientare


Intră acum și în grupul de

Sportivul Traian Tudurean din cadrul C.S.T.A. Suceava a cucerit aurul la fiecare probă a Campionatului Balcanic de Radioorientare (ARDF).

În perioada 10-15 august, în Primorsko, Bulgaria, a avut loc Cupa Mondială de Radioorientare „Marea Neagră” și în paralel Campionatul Balcanic de Radioorientare unde sportivul câmpulungean a obținut patru medalii de aur la toate cele patru probe, acestea fiind 144MHz, 3.5MHz, Sprint și Foxoring devansând țări precum  Moldova, China sau Bulgaria.

În urmă cu câteva săptămâni, Traian Tudurean, împreună cu Jenică Mereuță, tot din cadrul aceluiași club au cucerit medalii de aur și de argint la Campionatul Național ce a avut loc la Deva.

Anul trecut Traian Tudurean a obținut titlul de vicecampion mondial și are din nou șansa de a-l obține la Campionatul Mondial de Radioorientare 2023 ce va avea loc în Cehia la finalul acestei luni.


Intră acum și în grupul de