Lucian Harșovschi a inspectat modernizarea străzii Grădinilor ce va face legătura cu Parcul Șipote


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a inspectat lucrările de modernizare pe strada Grădinilor care face legătura cu Parcul Șipote și i-a surprins pe muncitori într-o pauză.

„Uitați-vă ce se muncește, cu fundul pe bordură. Cum opresc să vezi cum îi apucă hărnicia pe toți”, a spus viceprimarul.

Imediat ce a coborât din mașină, lucrătorii s-au ridicat imediat la treabă și au spus că responsabilul abia ce a plecat, iar la scurt timp s-a alăturat și el viceprimarului care a verificat lucrarea.

Șeful de echipă a explicat că la momentul inspecției lucrărilor aștepta o mașină cu borduri pentru a începe lucrarea de bordurare urmând ca apoi să se lucreze la amenajarea străzii.

Acesta a precizat că sunt probleme legate de intrarea pe proprietăți din cauza bordurilor și că se vor găsi soluții, de la caz la caz, în urma discuțiilor cu proprietarii.

„Facem strada Grădinilor în principal pentru proiectul european pentru Parcul Șipote. Pe aici să fie un acces și o parcare”, a spus viceprimarul.

Responsabilii au estimat că în decurs de o săptămână se va turna stratul de binder pe această stradă.

Viceprimarul a mai spus că din păcate este o stradă foarte îngustă, cu o lățime între 2,5 și 3 m și o lungime de 159 de metri, care începe din str. Mirăuți și se termină la Parcul Șipote.


Intră acum și în grupul de