Acasă Actualitate Minor din Stulpicani, „sechestrat” si batut de un consatean (VIDEO)

Minor din Stulpicani, „sechestrat” si batut de un consatean (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Fiind suspectat de un consătean că i-ar fi tăiat cauciucurile de la maşină, un minor din Stulpicani a fost bătut de acesta.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Gabriel Panţiru joi, la ora 17.04, T. Elena, din comuna Stulpicani a reclamat faptul că fiul ei T. Ş., în vârstă de 14 ani, a fost sechestrat de către fraţii F. George şi F. Constantin din localitate, cu un autoturism cu numere de înmatriculare străine şi l-au transportat în loc necunoscut.



Poliţiştii au demarat investigaţiilor aflând că, în jurul orei 16.00, F. George, de 24 ani însoţit de fratele său F. Constantin şi alte trei persoane, s-au deplasat la locuinţa Elenei T. întrebând-o unde este fiul ei T.Ş., deoarece trebuie să-i plătească contravaloarea a patru anvelope pe care i le-ar fi tăiat în urmă cu două zile.

După această discuţie, F. George împreună cu ceilalţi a plecat. În jurul orei 16.15, F. George, în timp ce se deplasa cu autoturismul, s-a întâlnit cu minorul T.Ş., care conducea un atelaj hipo.

Acesta a oprit autoturismul şi, din maşină, i-a făcut semn minorului să se urce în autoturism. Acesta crezând că F. George vrea să-i comunice ceva a coborât din atelaj şi s-a urcat în autoturism pe bancheta din dreapta faţă. În autoturism nu mai erau şi alte persoane.

„F. George şi-a continuat deplasarea spre comuna Ostra, schimbând direcţia de mers spre Muncel pe drumul forestier de pe malul pârâului cu acelaşi nume. În timpul deplasări F. George l-a lovit cu palmele peste faţă pe minor, reproşându-i faptul că i-a tăiat cauciucurile de la maşină. La un moment dat a oprit maşina, i-a cerut minorului să coboare, a coborât şi el şi a început să-l lovească din nou. Victima a fugit înspre albia pârâului şi, după ce F. George a plecat cu maşina, a revenit în drumul forestier şi de aici pe jos a plecat spre domiciliu. Ajuns acasă a relatat mamei sale cele petrecute, iar aceasta a sesizat poliţia”, a precizat Gabriel Panţiru.

Acesta a adăugat că cercetări continuă pentru lovire şi alte violenţe, urmând a se dispune procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version