Flutur, după întâlniri cu constructorii la Vatra Dornei: Lucrările la cazinou vor fi finalizate la 15 octombrie, la 1 noiembrie se va da drumul la gaz, iar la 15 noiembrie se finalizează lucrările la infrastructura stradală


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a avut, vineri, la Vatra Dornei, o discuție aplicată cu firmele de construcții care lucrează atât la cazinou cât și cu cele care execută rețelele de gaz natural, dar și cu cele care se ocupă de reabilitarea infrastructurii stradale.

Flutur a spus că a venit la timp la Vatra Dornei unde a avut întâlnire cu reprezentanții Primăriei, cu întreg aparatul tehnic al serviciului de urbanism și firmele care lucrează în oraș.

El a arătat că firma care lucrează la cazinoul din Vatra Dornei a dat asigurări că va finaliza lucrările până în data de 15 octombrie.

Totodată, Flutur a spus că a stabilit cu firma care face asfaltările din oraș, repară trotuarele, podul și pasajul subteran, un calendar de execuție astfel încât până la 15-20 noiembrie, să fie finalizate lucrările care se fac în zona centrală a municipiului.

„Sunt multe lucruri care trebuie finalizate, dar trebuie să prindă contur”, a spus președintele CJ Suceava care a exemplificat cu rețeaua de gaz natural unde mai sunt de executat lucrări pe 4 kilometri din cei 30 de kilometri de conducte.

El speră că de la 1 noiembrie va fi funcțional rețeua de distribuție a gazului natural din oraș.

Totodată, în ceea ce privește asfaltările din zona centrală a primit promisiuni că în două săptămâni se va turna stratul de asfalt.

„E bine că am venit. Voi mai veni la Vatra Dornei ca să fim aproape de constructori, de proiectanți, de Primărie, ca să terminăm și să putem pune în valoare așa cum trebuie stațiunea Vatra Dornei”, a declarat președintele Flutur.

El a mai anunțat că va acționa în același fel și în alte localități din județ, dând ca exemplu municipiul Rădăuți unde se pare că este nevoie să fie urmărit foarte atent ceea ce se întâmplă.

„Eu o să mă implic de fiecare dată când simt că va fi nevoie”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de