Gheorghe Flutur cere ca și comportamentul medicilor și a personalului din Spitalul Județean Suceava să fie pe măsura dotărilor și investițiilor făcute


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a cerut, vineri, în plenul Consiliului Județean un comportament aproape de oameni al medicilor și personalului medical din cadrul Spitalului Județean Clinic de Urgență Suceava.

„Să fim prompți, eficienți și foarte aproape de pacienți. Din păcate, ultimele evenimente din țară în domeniul sănătății nu ne bucură. Ne arată că sunt multe carențe în sistemul medical”, a spus Flutur în ședință.

El a subliniat că dacă tot Consiliul Județean Suceava a făcut investiții și face în continuare, fiind proiecte de 130-140 de milioane de euro la Spitalul Județean, trebuie ca și personalul să se ridice la același nivel.

„Trebuie ca și comportamentul medicilor și a personalului medical să fie pe măsura dotărilor și investițiilor. Nu mă îndoiesc de buna credință și de profesionalismul lor. I-am sprijinit și îi sprijin, dar vreau, în continuare, să fim un exemplu pozitiv și să fim aproape de oameni, iar accidentele pe care le-am văzut în ultimul timp în țară să rămână doar accidente care să nu ajungă și la Suceava”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de