Conferința Națională OFA UGIR din Suceava aduce în discuție impactul evoluțiilor economice asupra afacerilor antreprenorilor


Intră acum și în grupul de

Organizația Femeilor Antreprenor din cadrul Uniunii Generale a Industriașilor din România (OFA UGIR) se pregătește să găzduiască cea de-a XI-a Conferință Națională la Suceava, pe data de 29 septembrie 2023, la Mandachi Hotel&Spa. Evenimentul adună într-un dialog crucial femei antreprenor, speakeri de notorietate și decidenți guvernamentali pentru a discuta despre impactul evoluțiilor economice recente asupra afacerilor.

Sub tema „Economia României încotro? Cum este influențat mediul privat antreprenorial de evoluțiile economice europene și naționale?”, conferința se anunță a fi un moment esențial pentru comunitatea antreprenorilor din România.

Pe agenda evenimentului se află subiecte de interes major, precum înțelegerea schimbărilor și tendințelor economice la nivel european și național, impactul acestor schimbări asupra performanței și profitabilității companiilor, precum și strategiile și instrumentele necesare pentru succesul antreprenorilor.

Conferința va fi deschisă de mesajele de salut adresate de conducerea administrației locale și va fi găzduită de Carmen Fediuc, Președinte OFA UGIR Suceava, și Mirabela Miron, Președinte OFA UGIR.

Primul panel al evenimentului va aduce în fața participanților un dialog cu decidenți guvernamentali de marcă, inclusiv Lucian Ioan Rus, Secretar de Stat la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, care va discuta despre strategia de dezvoltare economică a României pe termen mediu și lung, și Roxana Mînzatu, Secretar de Stat la Cancelaria Prim-ministrului României, care va aborda temele finanțărilor pentru IMM-urile din țară.

De asemenea, panelul va include și perspective internaționale, cu Veronica Arpintin, Secretar de Stat la Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării din Republica Moldova, care va vorbi despre rolul IMM-urilor în dezvoltarea economică a țării vecine.

Tana Foarfă, Director Europuls – Centrul de Expertiză Europeană, va aduce în discuție schimbările așteptate în economia Europei și provocările generate de Planul Industrial Ecologic european pentru antreprenorii români.

Teodora Petre, Head of SME Strategy la Raiffeisen Bank, va prezenta instrumentele financiare și soluțiile de finanțare disponibile pentru IMM-uri.

În cadrul celui de-al doilea panel, moderatoarea Carmen Fediuc va explora provocările în dezvoltarea unei afaceri de succes în contextul economic actual. Elena Paraschiv-Pop, CEO & founder Business Mind & Business Voice, Mihaela Tudor, CEO & founder „Tudor Communications”, și Teodora Mihăileasa , Sofiaman Impex, vor aduce perspective și sfaturi valoroase.

Această conferință reprezintă o oportunitate unică pentru antreprenori să înțeleagă mai bine evoluțiile economice din țară, din Europa și din lume, și să-și dezvolte strategii adecvate pentru afacerile lor. Evenimentul se încheie cu o sesiune de networking și pauză de prânz, oferind participanților posibilitatea de a face schimb de idei și de a stabili noi contacte în comunitatea antreprenorială.


Intră acum și în grupul de