Gheorghe Flutur: 23 de companii aeriene au fost contactate pentru a opera de pe Aeroportul Suceava. Am obținut încă 10 posturi de polițiști de frontieră în Aeroport


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, luni, că se continuă demersurile autorităților județene pentru găsirea de noi soluții pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava.

„Astăzi am fost informat de către ministru de interne că la solicitarea mea s-au aprobat 10 locuri pentru polițiști de frontieră în Aeroportul Suceava. Acesta este un lucru foarte bun pentru optimizarea liniilor din aeroport care dau posibilitatea să fluidizăm și mai mult traficul”, a spus președintele Flutur.

El a menționat că din momentul anunțului privind reducerea curselor companiei Wizz Air au fost contactate 23 de companii aeriene cărora le-a fost oferită posibilitatea să opereze de pe aeroportul sucevean.

„Alături de noi fac demersuri și reprezentanți din Ucraina ai căror cetățeni în număr foarte mare solicită destinații internaționale de pe aeroportul de la Suceava. În acest an de pe Aeroportul de la Suceava au zburat circa 160.000 de cetățeni ucraineni. Eu sunt optimist și sper să venim cu vești bune în perioada următoare”, a mai declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de