VIDEO//Detaliile accidentului de la Marginea: Un șofer beat a lovit cu mașina o căruță și apoi trei arbori de pe marginea drumului oprindu-se într-un șanț


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 32 de ani din comuna Marginea este cercetat penal după ce a provocat un accident rutier.

Potrivit anchetei polițiștilor, luni dimineața în jurul orelor 04:04, un bărbat de 32 ani din comuna Marginea, în timp ce conducea un autoturism AUDI pe DN17A, din direcția comunei Sucevița către comuna Marginea, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, acroșând ușor un atelaj hipo care se deplasa din sens opus, condus de un bărbat din Volovăț, după care a lovit trei arbori de pe partea stângă a sensului său de mers, oprindu-se într-un șanț betonat de pe partea dreaptă, autoturismul rămânând suspendat.

În urma impactului conducătorul autoturismului a suferit leziuni la cap, fiind inițial blocat în autoturism și conștient.

Ulterior el a fost transportat cu un echipaj al ambulanței la Spitalul Municipal Rădăuți, unde în urma examinării de către cadrele medicale i s-a stabilit următorul diagnostic: „TCC ușor” – rănit ușor.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate două mostre biologice de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilometru rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltată o mostră biologică de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de