Ion Lungu recunoaște că nu e implicat în ceea ce se întâmplă pe șantierul de la Sala Polivalentă și că doar se interesează de mersul lucrărilor


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, în conferința săptămânală de presă, că nu e implicat în ceea ce  se întâmplă pe șantierul Sălii Polivalente, dar că se interesează de mersul lucrărilor.

„Vreau să vă anunț că se lucrează la Sala Polivalentă. A fost o problemă care nu privește Primăria Municipiului Suceava. E problema lor, între constructori. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-am băgat niciodată în treburile acestea și nici de această dată. Nu-i problema mea. Au schimbat un subcontractor. Astăzi am fost dimineața acolo și se lucrează destul de bine. M-au asigurat că la sfârșitul săptămânii se va turna în continuare radierul”, a spus primarul.

Reamintim că în cursul zilei de sâmbătă cei 80 de angajați ai firmei care efectua lucrările la structura de rezistență au fost trimiși acasă după ce firma de construcții a fost anunțată de contractor că i-a fost reziliat contractul.


Intră acum și în grupul de