Doi jandarmi suceveni au urcat pe podium la Crosul Sucevei demonstrând că pasiune pentru sport de poate transforma în performanță


Intră acum și în grupul de

Doi jandarmi suceveni continuă să demonstreze că pasiunea pentru sport se poate transforma în performanță, a transmis Jandarmeria Suceava.

Astfel, în cadrul misiunilor de asigurare a ordinii publice sau în pas de alergare, colonel Ungureanu Lucian și căpitan Dascălu Costinel, sunt mereu în mijlocul cetățenilor.

Potrivit sergent major Roxana Iuliana Botezatu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, cea de-a VIII-a ediție a Crosului Sucevei, o competiție plină de energie, a fost o nouă provocare pentru aceștia.

Ei au alergat alături de alți suceveni cu care împărtășesc aceeași pasiune, dovedind multă determinare și reușind să se claseze pe locurile II, respectiv III, la categoria de vârstă.

„Practicarea atletismului a devenit de mulți ani un stil de viață pentru camarazii noștri, reprezentând cu onoare instituția noastră în cadrul diverselor maratoane, curse de alergare montană sau evenimente sportive caritabile.  Vă felicităm și suntem mândri că faceți parte din marea familie bleu – jandarm!”, a transmis Roxana Botezatu.


Intră acum și în grupul de