Flutur, întâlnire cu constructorii de pe Axa Suceava-Iași pentru accelerarea lucrărilor și concentrarea mai multor lucrători pe tronsoanele de drum


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a convocat joi dimineața la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, constructorii și subantreprenorii de pe Axa rutieră Suceava – Iași.

La discuție a fost prezent atât șeful de proiect cât și specialiști de la Direcția de Drumuri Județene fiind analizat stadiul de execuție fizică a lucrărilor.

Gheorghe Flutur a spus că a cerut în mod expres constructorilor să concentreze mai mulți lucrători pe tronsoane de drum pe care ar putea să fie turnat binder în această toamnă.

„Am analizat în mod amănunțit fiecare lot în parte și s-a convenit că în perioada imediat următoare se va turna binder de circa 6 km în zona Corni – Liteni, în zona Udești – centru, zona Luncușoara, în centrul localității Bosanci și se va finaliza podul de la Ipotești. Pe lotul 2 avem garanții din partea constructorilor că în acesta toamnă se va da în folosință podul de la Frumoasa și noi sperăm că și podul de la Liteni-Moara. Satul Zaharesti va fi în atenția constructorilor. În cea mai mare parte este turnat stratul de binder și am cerut să concentreze mai multă forță de muncă, să ieșim din praf și din noroi și din această zonă”, a spus Flutur.

Mai mult, președintele Flutu spune că a cerut în mod special turnarea unui strat de binder cât mai repede posibil și în zona Costâna -Dărmănești.

„Toate acestea vor respecta cu strictețe prevederile din proiect și normativele tehnice. Vom mai avea astfel de întâlniri de lucru pentru accelerarea lucrărilor în perioada următoare”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de