35 de strazi din oras vor fi reparate cu 60 de milioane de lei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, a anunţat miercuri că în cursul anului 2011, 35 de străzi din oraş vor fi reparate integral, pentru aceste lucrări fiind alocată suma de 60 de milioane de lei (15 milioane de euro).

Conform declaraţiilor făcute în cadrul unei conferinţe de presă, vor fi reparate în special străzile afectate de lucrările de modernizare şi reabilitare a infrastructurii de apă, canal şi termoficare.

Dorinţa conducerii municipalităţii este ca străzile care vor fi reparate să se regăsească în toate zonele oraşului, chiar dacă numărul căilor de acces reabilitate pentru fiecare zonă în parte va fi destul de mic, iar lucrările presupun inclusiv turnarea de covor asfaltic.

Printre arterele de circulaţie care „vor fi cosmetizate” se numără şi bdul. Sofia Vicoveanca, Victoriei, Bistriţei şi Rulmentului în Obcini, Str. Scurtă, Lalelelor sau Luceafărului din George Enescu, Dragoş Vodă, Ion Creangă sau Mirăuţi în zona centrală şi Eroilor, Ecaterina Teodoroiu sau Al. Ghica în Burdujeni.

„Ştim că numărul străzilor care vor intra în procesul de reabilitare este mic pentru necesităţile oraşului, dar vom încerca să facem tot ce putem pentru a repara cât mai multe artere de circulaţie în fiecare cartier cu banii pe care-i avem”, a spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de