Flutur a discutat cu afaceristii din UGIR problemele generate de Codul Muncii si cel Fiscal (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că intenţionează să îi aducă în această vară la Suceava pe ministrul de Finanţe şi cel al Muncii pentru o dezbatere pe probleme legate de Codul Fiscal şi Codul Muncii.

Şeful executivului judeţean sucevean a declarat la finele primei întâlniri pe care a avut-o joi cu membrii filialei Bucovina-Suceava a Uniunii Generale a Industriaşilor din România (UGIR) că din discuţiile purtate cu oamenii de afaceri s-a ajuns la concluzia că se impune deschiderea unui dialog consistent între ministere şi intreprinzătorii privaţi.

Gheorghe Flutur a făcut un apel la oamenii de afaceri pentru a se implica cât mai activ în adoptarea deciziilor pe care administraţiile locale şi cea judeţeană le iau şi a cerut din partea oamenilor de afaceri o organizare cat mai bună pentru a se putea genera un dialog constructiv şi la nivel central.

Preşedintele CJ a discutat timp de mai bine de trei ore, la Palatul Administrativ, despre situaţia existentă în judeţul Suceava în tabăra oamenilor de afaceri în cadrul conferinţei intitulate „Spaţiul public de dialog între autorităţile locale, reprezentanţi ai mediului de afaceri şi organizaţiilor patronale”, la care au fost prezenţi câteva zeci de întreprinzători din judeţ.

La final Flutur, le-a spus că intenţia administraţiei judeţene este de a genera cadrul necesar dezvoltării între Suceava şi Botoşani a unei „adevărate axe industriale a nordului Moldovei” şi i-a îndemnat pe cei prezenţi să investească în judeţ şi să vină cu idei de dezvoltare a economiei locale şi judeţene.


Intră acum și în grupul de