Lucian Harșovschi abordat să candideze pentru primar: Vrem să candidați la Primărie să mai fie și un băiat tânăr acolo pe scaunul de primar


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a făcut, vineri, o scurtă inspecție privind activitatea de transport public local în ziua în care se circulă gratuit pentru a vedea dacă sucevenii au informațiile necesare legate de facilitățile de care beneficiază. El a constatat că mulți suceveni încă nu știu că în prima zi de vineri din lună se circulă gratuit, și a mai aflat că la multe autobuze sistemul audio nu funcționează, iar mesajele care ar trebui transmise nu ajung la suceveni.

Pe parcursul acestei acțiuni viceprimarul a fost solicitat de mai mulți suceveni să candideze la funcția de primar pentru că face bine ceea ce face și pentru că e nevoie de cineva mult mai tânăr în scaunul de primar.

„Vrem să candidați la Primărie să mai fie și un băiat tânăr acolo pe scaunul de primar”, i-a spus o suceveancă viceprimarului.

Acesta a răspuns că alegerile sunt anul viitor,

„Să fim sănătoși și va fi bine! Mulțumesc de încredere!”, a spus Harșovschi.

Suceveanca i-a urat succes în activitate, iar viceprimarul i-a răspuns că succesul său depinde și de suceveni și de ceea ce face el.

„Oricum, trebuie din aceștia mai tineri”, a continuat suceveanca.

„Sănătate și să vă faceți primar, nu numai vice”,  i-a transmis lui Harșovschi un pensionar care aștepta să preia abonamentul gratuit de transport în comun.

La acest îndemn, Lucian Harșovschi a râs și a spus că important este să fim toți sănătoși.

O altă pensionară i-a spus viceprimarului că vrea să-i dea votul pentru primar.

„Eu vreau să vă aleg pe dumneavoastră să faceți treabă”, a spus pensionara, iar o altă suceveancă i-a transmis viceprimarului că este mulțumită de ceea ce a făcut.

Un cuplu aflat într-un autobuz i-a transmis lui Harșovschi că așteptă să devină primar.

„Vă așteptăm să fiți primar! Vă alegem!”, i-au spus cei doi, la care viceprimarul a zâmbit și doar i-a salutat.


Intră acum și în grupul de