Acasă Actualitate Ruta de ocolire a podului de la Milișăuți urmează să fie finalizată,...

Ruta de ocolire a podului de la Milișăuți urmează să fie finalizată, iar podul să fie reabilitat


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, luni, că podul de ocolire de la Milișăuți este aproape realizat. „Constructorul a dat asigurări că în cel mai scurt timp va finaliza și amplasarea indicatoarelor rutiere și a semafoarelor strict necesare asigurării unei circulații fluente și în condiții de siguranță”, a precizat sursa citată.

De menționat este că prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a convocat pentru data de 16 octombrie a.c., la amplasamentul podului rutier de pe  DN 2H Milișăuți-Rădăuți (ce va fi închis în vederea montării grinzilor care vor asigura noua structură a acestuia)  o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.



„În contextul apropierii sezonului rece și a menținerii la valori ridicate a traficului greu spre punctele de trecere a frontierei cu Ucraina, este imperios necesar ca lucrările de punere în siguranță a podului de la Milișăuți să nu mai sufere nici o amânare”, mai menționează Prefectura Suceava.

Prefectul Alexandru Moldovan a declarat săptămâna trecută că podul rutier de la Milișăuți trebuie obligatoriu închis întrucât s-a degradat și pune în pericol siguranța rutieră.

Potrivit contractului semnat pentru reabilitarea acestui pod, lucrările trebuiau finalizate încă de la începutul lunii iunie.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version