Flutur anunță că se toarnă asfalt pe tronsoane ale drumului axial Suceava-Iași. El spune că sunt înaintate lucrările și pe drumul județean Panaci-Bilbor


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că chiar dacă s-a mai răcit vremea, lucrările de modernizare a drumurilor județene sunt în toi.

El a spus că pe drumul Suceava – Dolhasca s-a ținut seama de apelul său de săptămână trecută când, la întâlnirea cu constructorul, a solicitat să încerce să finalizeze tronsoane de drum.

Președintele Flutur a menționat că în zona Chilișeni miercuri se turna asfalt fiind pregătit patul drumului pe o porțiune destul de mare.

„Am văzut că se lucrează și pe porțiunea Liteni – Dolhasca. În perioada următoare probabil se va turna asfalt și aici, la fel cum se pregătește turnarea asfaltului și în Udești, dar și în centrul localității Bosanci”, a adăugat președintele CJ Suceava.

Totodată, el a spus că se lucrează și pe celelalte șantiere de drumuri județene.

Flutur s-a referit în mod special la drumul județean din pasul Bilbor care face legătura cu județul Harghita, unde s-au croit în munte toate serpentinele.

„În momentul de față se lucrează la cea de a doua serpentină. Constructorul a adus o a doua moară de măcinat piatra pe care o folosesc la fundația drumului. Am cerut constructorului să își aducă forță de muncă suplimentară pentru că în această zonă iarna vine mai repede. Pentru săptămâna viitoare am programat o întâlnire cu cei de la conducerea Consiliului Județean Harghita pentru a stabili modul de joncțiune a drumului județean din Suceava cu cel de la Harghita, în vârf la Bilbor”, a precizat Flutur.


Intră acum și în grupul de