Ion Lungu spune că s-au reluat lucrările de asfaltare pe axul principal


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, joi, că au fost reluate lucrările de asfaltare pe axul principal după ce mai multe zile acestea au fost întrerupte.

„S-a turnat asfalt de la intersecția străzii Mitropoliei spre magazinul Bucovina”, a transmis joi dimineața primarul Ion Lungu.

Reamintim că miercuri primarul Sucevei a anunțat că aceeași asociere care are în derulare actualul contract de reparații străzi, respectiv SUCT, Autotehnorom și Florconstruct, a câștigat licitația pentru atribuirea contractului pe următorii doi ani, cu prețuri cu 40 la sută mai mari.

Lungu și-a exprimat speranța că prin semnarea noului contract va fi dat un imbold constructorilor să asfalteze mai cu tragere de inimă.

În ceea ce privește lucrările la axul principal, primarul a declarat că speră că acestea vor fi finalizate în cursul acestei luni.

„Poate vă întrebați și dumneavoastră, m-am întrebat și eu la vremea respectivă, de ce nu se toarnă asfalt în sensul giratoriu din centru. Este turnat un capac care trebuie să stea șapte zile să se matureze, să se usuce. E posibil ca în această seară să poată fi montat”, a explicat Ion Lungu.

El a mai declarat că nu s-a turnat asfalt noaptea trecută din cauza temperaturilor scăzute, dar că are încredere că se va turna asfalt în următoarele trei nopți.

„Este o lucrare importantă și m-am implicat foarte mult personal să facem acest ax principal. Au fost foarte multe probleme și în calitatea mea de primar am avut posibilitatea de a le debloca”, a mai spus Lungu.


Intră acum și în grupul de