Restrictii pentru camioanele mai grele de 10 tone pe cateva tronsoane de drum din judet


Intră acum și în grupul de

Până la sfârşitul lunii viitoare, şoferii de vehicule grele vor trebui să ocolească anumite tronsoane de drum din judeţ. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, s-a dispus restricţionarea traficului greu, mai mare de 10 t, pe DN 2 E, km 30 +575 – km. 64 + 750 ( intersecţie DN 17 cu DN 2 E în localitatea Păltinoasa – intersecţie DN 2 E cu DN 17 A în localitatea Marginea).

Motivul este degradarea majoră a sistemului rutier ca urmare a condiţiilor meteorologice din această iarnă. Poliţiştii spun că deteriorarea drumului a fost amplificată şi de traficul greu care se desfăşoară pe acest sector de drum.

Restricţia de circulaţie se instituie până pe 30.04.2011, urmând ca în funcţie de evoluţia lucrărilor de remediere să fie reactualizată restricţia cu cel puţin 5 zile înaintea termenului de expirare.

Circulaţia rutieră a vehiculelor cu greutate totală mai mare de 10 t va fi deviată pe ruta ocolitoare Păltinoasa – ( DN 17 ) – Suceava – ( DN 2 ) – intersecţie DN 2 cu DN 2 H – Rădăuţi – ( DN 17 A ) – Marginea.


Intră acum și în grupul de