Acasă Actualitate Un aradean a cumparat 1.500 de pachete cu tigari „ca sa le...

Un aradean a cumparat 1.500 de pachete cu tigari „ca sa le fumeze” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Depistat în trafic cu două geamantane şi două sacoşe pline cu ţigări în maşină, un arădean le-a spus poliţiştilor că le-a cumpărat pentru a le fuma.

Potrivit insp. principal Alin Botezatu din cadrul IPJ Suceava, autoturismul condus de T. Ionel, de 40 ani, din comuna Ghioroc, judeţul Arad a fost oprit pe drumul naţional D.N. 17A, de lucrătorii Postului de poliţie Suceviţa.



La verificarea portbagajului poliţiştii au descoperit două geamantane, conţinând mai multe cartuşe cu ţigări, iar în autoturism, în partea din spate, două sacoşe din plastic, conţinând, de asemenea, mai multe cartuşe, pe care erau aplicate banderole fiscale emise de autorităţile din Ucraina, fără a deţine documente legale de provenienţă sau transport.

Autoturismul a fost condus la sediul Poliţia Rădăuţi, unde, în urma inventarierii s-au găsit 1.500 pachete, valoarea acestora fiind de cca. 15.000 lei.

T. Ionel a declarat poliţiştilor că a cumpărat ţigările de la persoane necunoscute din oraşul Vicovu de Sus cu suma de 8.700 lei şi urma să le utilizeze pentru uz propriu.

Maşina a fost indisponibilizată la sediul Poliţiei Rădăuţi.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru contrabandă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version