VIDEO//Podul de la Milișăuți a fost închis cu întârziere de o oră și jumătate. Circulația în zonă se face acum pe varianta provizorie


Intră acum și în grupul de

Podul de la Milișăuți a fost închis, joi dimineața, la ora 9:30, cu o oră și jumătate de întârziere.

Închiderea a podului a fost amânată din cauză că nu se putea deschide varianta provizorie unde un utilaj lăsat pe podul construit din tuburi din beton precomprimat nu putea fi pornit din cauză că bateria s-a descărcat complet.

Totodată, a durat și sincronizarea semafoarelor care dirijează circulația în zonă.

DRDP Iași a anunțat că a fost dată în trafic varianta provizorie la podul de pe DN 2H, km 4+776, Milișăuți care este destinată exclusiv traficului ușor (MTMA < 3,5t), circulația desfășurându-se pe un sens, alternativ, dirijat prin semafoare.

Concomitent podul peste râul Suceava a fost închis total circulației, în vederea executării lucrărilor de reabilitare, traficul greu urmând a fi deviat pe rute ocolitoare:

Pe relația Milișăuți – Rădăuți și retur:

-DN 2H, km 0+000 inters. DN 2, km 457+100, Iacobești – DN 2 (Românești – Bălcăuți) – inters. DN 2, km 471+785 cu DN 17A, km 83+315 – Bălcăuți – DN 17A (Dornești – Rădăuți)

Pe relația Solca – Rădăuți – Suceava și retur:

– DN 2K (Solca – Milișăuți) inters. DN 2H, km 7+000 – DN 2H (Milișăuți – Rădăuți) – DN 17A (Dornești – Bălcăuți) – DN 2 (Bălcăuți – Românești – Suceava)


Intră acum și în grupul de