După ce a blocat cu parapete din beton accesul camioanelor pe podul provizoriu de la Milișăuți, DRDP Iași a realizat și animație video cu rutele ocolitoare pentru traficul greu


Intră acum și în grupul de

Pentru ca șoferii de camioane să nu mai insiste să circule pe podul provizoriu de la Milișăuți DRDP Iași a fost nevoit să realizeze și o simulare video a rutelor ocolitoare.

DRDP Iași a anunțat că a început demolarea suprastructurii podului de pe DN 2H, km 4+776, de la Milișăuți aceasta constituind prima etapă a lucrărilor de reabilitare și reamintește că începând de joi podul a fost închis total circulației, iar traficul ușor destinat riveranilor se poate face pe varianta provizorie peste albia râului Suceava realizată cu tuburi din beton precomprimat.

Pentru că s-a constatat că mulți șoferi de camioane ignoră semnalizarea rutieră prin care sunt îndemnați să circule pe rute ocolitoare, DRDP Iași a luat decizia de a monta parapete din beton care să limiteze accesul autovehiculelor mari.

Totodată, a fost realizată și o animație video prin care se prezintă rutele ocolitoare.

raficul ușor destinat riveranilor (MTMA < 3,5 t) va fi deservit de o variantă provizorie peste albia râului Suceava.

Astfel, rutele ocolitoare pentru autovehiculele cu MTMA peste 3,5 tone, după închiderea totală și dezafectarea podului de pe DN 2H, km 4+776, Milișăuți, județul Suceava, în vederea reabilitării

Milișăuți – Rădăuți și retur: DN 2H, km 0+000 inters. DN 2, km 457+100, Iacobești – DN 2 (Românești – Bălcăuți) – inters. DN 2, km 471+785 cu DN 17A, km 83+315 – Bălcăuți – DN 17A (Dornești – Rădăuți)

Solca – Rădăuți – Suceava și retur:DN 2K (Solca – Milișăuți) inters. DN 2H, km 7+000 – DN 2H (Milișăuți – Rădăuți) – DN 17A (Dornești – Bălcăuți) – DN 2 (Bălcăuți – Românești – Suceava)


Intră acum și în grupul de