Bărbat agresiv la Slatina găsit de echipele SAS Suceava ascuns în pod sub mai mulți saci. Acesta amenințase polițiștii chemați de iubita acestuia după ce l-a anunțat că-l prărăsește


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni, în colaborare cu luptătorii SAS ai IPJ Suceava, au reușit să gestioneze cu profesionalism o situație de risc extrem, salvând o femeie din comuna Slatina de un agresor violent.

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni dimineața la ora 10:30 polițiștii au primit o sesizare directă din partea unei femei din Slatina, care anunța că intenționează să-și părăsească concubinul din cauza comportamentului său agresiv.

Echipajul de serviciu de la Secția de Poliție Rurală Mălini s-a deplasat imediat la fața locului, unde a avut parte de o confruntare cu bărbatul agresor. Acesta a devenit violent, a imobilizat femeia și a amenințat polițiștii cu o furcă. Cu toate acestea, polițiștii au acționat cu determinare și au executat trei focuri de avertisment în plan vertical, fără a răni pe nimeni și fără a provoca pagube materiale.

În urma acestor acțiuni, femeia a fost eliberată în siguranță și evacuată de către polițiști.

Agresorul a părăsit locul, refugiindu-se în locuința sa, amenințând cu incendierea și exprimând injurii și amenințări.

Pentru a face față acestei situații, o echipă de intervenție SAS – IPJ Suceava a fost direcționată la locul incidentului, iar sprijinul unei grupe de jandarmi a fost solicitat. Încercările de negociere au eșuat, ceea ce a determinat polițiștii să decidă o intervenție în forță în locuința agresorului.

Această intervenție a inclus utilizarea tuturor mijloacelor de autoprotecție disponibile pentru polițiști și tehnică specializată. Echipa de intervenție a reușit să pătrundă în locuința agresorului și să îl găsească ascuns în podul casei, sub saci cu lucruri casnice. Arestarea s-a efectuat fără incidente suplimentare.

Agresorul a fost condus la sediul Secției de Poliție Mălini pentru audieri și vor fi dispuse toate măsurile procedurale necesare pentru stabilirea circumstanțelor evenimentului, încadrarea juridică a faptelor și dispunerea măsurilor procesuale adecvate conform legii. De asemenea, se vor aplica procedurile prevăzute de Legea 217/2003 privind prevenirea violenței domestice pentru a asigura protecția fizică, psihică și patrimonială a victimei.


Intră acum și în grupul de