Acasă Actualitate Cosurile de fum provoaca in continuare incendii in gospodarii

Cosurile de fum provoaca in continuare incendii in gospodarii


Intră acum și în grupul de

Două incendii au avut loc din cauza efectului termic generat de coşuri de evacuare a fumului, neprotejate corespunzător faţă de materialele combustibile. Joi, la ora 06:51 prin apelul de urgenţă 112 s-a anunţat un incendiu în localitatea Măneuţi, în gospodăria lui Doru L. Acolo a intervenit Detaşamentul de pompieri Rădăuţi cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea flăcărilor.

La sosirea militarilor, ardeau interiorul coşului de evacuare a fumului, o parte dintr-o grindă şi astereala acoperişului, existând posibilitatea de propagare la întreaga locuinţă şi alte două case învecinate.



Incendiul a fost stins la ora 07.11.

Şi în localitatea Ţoleşti a avut loc un incendiu miercuri, după-amiază. Astfel că Detaşamentul de pompieri Fălticeni a intervenit cu două autospeciale la gospodăria lui Ion P.

Când pompierii au ajuns la faţa locului, ardeau interiorul casei de locuit şi acoperişul acesteia, construcţie din lemn, pe o suprafaţă de 75 metri pătraţi şi cu o vechime de aproximativ 100 de ani, existând posibilitatea de propagare la o locuinţă şi anexele aflate în imediata apropiere.

Incendiul a fost lichidat la ora 21.00.

Au ars casa proprietarului, în proporţie de 80%, un aragaz, o maşină de spălat, obiecte de mobilier şi două televizoare.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version