Ion Lungu spune că l-a antamat pe Ștefan Bănică Jr. pentru un concert de Ziua Bucovinei


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, în conferință de presă, că va propune în ședința de joi a Consiliului Local Suceava un proiect de hotărâre prin care să fie alocată suma de 375.000 de lei pentru manifestările organizate în municipiul Suceava de Ziua Bucovinei și a recunoscut că l-a antamat pe Ștefan Bănică jr. pentru a susține un spectacol în seara de 28 noiembrie.

Sursa foto Facebook

Lungu a spus că a pregătit cu proiect de hotărâre care va fi pe ordinea suplimentară a ședinței Consiliului Local Suceava pentru sărbătorirea a 105 ani de la unirea Bucovinei cu România.

El a arătat că se alocă suma de 375.000 de lei pentru această manifestare.

Potrivit programului, de la ora 16:00 va fi un concert de muzică populară, iar la ora 18:00 aprinderea iluminatului festiv de sărbători.

De la ora 18:15 va fi un spectacol de muzică ușoară pentru copii și adolescenți, iar de la ora 19:15, un spectacol de muzică ușoară până la ora 21:30 când va fi organizat un foc de artificii.

Ion Lungu a menționat că acest program pregătit urmează să fie și realizat dacă nu intră în contradicție cu noua legislație care impune reducerea drastică a cheltuielilor publice până la sfârșitul anului.

Primarul spune însă că Ziua Bucovinei este stabilită prin lege și că atunci nu se aplică măsurile care interzic astfel de manifestări.

Întrebat cine va fi capul de afiș al acestei manifestări, Ion Lungu a răspuns că Ștefan Bănică jr.

„Ștefan Bănică jr. L-am antamat deja că asta-i viața. Trebuie să faci din timp rezervarea, dar trebuie să vedem dacă putem ține spectacolul. El e piesa de rezistență”, a spus Lungu.

Primarul a evitat să spună care este onorariul pentru spectacolul susținut de acesta și că nu este încheiat contractul.


Intră acum și în grupul de