Ion Lungu anunță o nouă organigramă în Primărie: Vor dispărea șefii de birou


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, în conferință de presă, că în baza legislației adoptate recent și care urmează să fie promulgată va trebui să opereze unele reduceri de posturi din cadrul Primăriei Suceava.

El a spus că Primăria Suceava ar trebui să reducă 67 de posturi de la 1 noiembrie 2023, dar că în același timp sunt  63 de posturi vacante.

„Avem 79 de posturi de conducere și ar trebui să rămână 63. Vom face o nouă organigramă. Vor dispărea șefii de birou. E o condiție care se poate îndeplini destul de ușor”, a spus Lungu.

Întrebat care sunt criteriile pe care le va folosi în reducerea personalului și a numărului de posturi de conducere primarul a explicat că va stabili noua organigramă pe criterii de performanță.

„Prin lege se desființează toate birourile, după care, sigur, de asta sunt managerul acestei primării, știu exact. Pe criterii de performanță”, a spus Lungu.

El a subliniat că pentru el nu este o noutate și a arătat că atunci când a fost director la Ambro a redus personalul de la 3300 de oameni la 1500.

„Este clar că pe criterii de performanță. Știu exact ce am de făcut și am puterea să fiu obiectiv”, a spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de