Mai puțin de jumătate din locurile de muncă oferite la Bursa Absolvenților din Suceava au fost ocupate


Intră acum și în grupul de

Mai puțin de jumătate din locurile de muncă oferite, vineri, în cadrul Bursei Absolvenților 2023 organizată în județul Suceava au fost ocupate.

Potrivit AJOFM Suceava, la Bursa Absolvenților organizată vineri un număr de 59 de firme au oferit 319 posturi în Suceava, Fălticeni și Rădăuți.

La Bursa Absolvenților organizată la Suceava au participat 31 de firme ce au oferit 181 de locuri de muncă, la Fălticeni 18 firme cu 104 locuri de muncă, iar la Rădăuți 10 firme care au oferit 34 de locuri de muncă.

În cele trei localități au participat la această bursă 572 persoane în căutarea unui loc de muncă, cele mai multe, 270 la Suceava, alte 156 la Fălticeni și 146 la Rădăuți.

În urma desfășurării acțiunii, au fost selectate în vederea angajării un număr de 156 de persoane, din care 78 la Suceava, 56 la Fălticeni și 22 la Rădăuți.

„Ofertele prezentate de angajatori la bursă, rămase neocupate, vor fi mediate prin toate canalele de comunicare ale AJOFM Suceava, iar persoanele care nu au reușit să ajungă la eveniment pot consulta lista de locuri vacante pe pagina de Facebook a agenției sau afișată la parterul sediului din Suceava”, a precizat AJOFM Suceava.


Intră acum și în grupul de