VIDEO-FOTO//Învelitoarea de tablă de la sala polivalentă din Gura Humorului smulsă de vânt și aruncată pe șoseaua de ocolire


Intră acum și în grupul de

Vântul puternic înregistrat în noaptea de vineri spre sâmbătă a smuls învelitoarea din tablă a acoperișului bazinului de înot aflat în cadrul sălii polivalente a clubului sportiv din Gura Humorului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, incidentul s-a produs în jurul orei 1:30, iar rafalele de vânt puternic au aruncat învelitoarea din tablă cu o suprafață de 900 de mp în zona parcării aferente clubului sportiv școlar și pe carosabilul variantei de ocolire a orașului Gura Humorului.

Autoritățile au reacționat rapid cu pompierii militari, echipaje de poliție și membri ai Comitetului Local pentru Situații de Urgență Gura Humorului. Misiunea de intervenție a necesitat redirecționarea traficului rutier de pe șoseaua ocolitoare a orașului.

Utilizând echipamente specializate, partea de învelitoare din tablă care se afla pe carosabil a fost îndepărtată cu succes, iar traficul rutier în zonă s-a reluat în jurul orei 3:00. Din fericire, până în acest moment, nu au fost raportate victime umane sau alte pagube materiale semnificative în zona în care învelitoarea din tablă a căzut.

Județul Suceava este sub avertizare cod galben de vânt puternic până sâmbătă la ora 10:00.


Intră acum și în grupul de