Distracție de Halloween spartă de polițiști la Câmpulung Moldovenesc: 175 de persoane petreceau într-o discotecă fără autorizație de funcționare


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au verificat în ultimele zile mai multe locații unde se desfășurau petreceri cu ocazia Halloween și au aplicat mai multe amenzi, dar au și stopat una dintre petreceri.

Potrivit Poliției Județene Suceava, o acțiune specifică s-a desfășurat, în intervalul orar 22.00-00.00 și pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, fiind organizată o acțiune pe linia de asigurării climatului de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea criminalității și a consumului de alcool și substanțe psihoactive, la cluburile din localitate.

La acțiune au participat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc, o grupă de luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, jandarmi din cadrul Detașamentului 7 Câmpulung Moldovenesc și polițiști locali, precum și reprezentanți DSP Suceava.

În cadrul acțiunii, s-a constatat faptul că în incinta unei discoteci din municipiul Câmpulung Moldovenesc se desfășura o activitate ce a fost anunțată pe o platformă de socializare ca Halloween Party, în incintă aflându-se 175 de persoane.

Polițiștii l-au identificat pe administratorul discotecii care și-a asumat organizarea petrecerii și a recunoscut faptul că nu are autorizațiile de funcționare.

Totodată cu această ocazie activitatea a fost sistată, clienții părăsind incinta.

Polițiștii reamintesc că siguranţa tinerilor constituie o prioritate naţională a tuturor instituţiilor şi factorilor cu atribuţii în  domeniu, abordarea integrată a acestei problematici fiind esenţială pentru asigurarea unei dezvoltări optime a tinerei generaţii.

Totodată, la nivelul IPJ Suceava s-au dispus măsuri pentru organizarea periodică în toate zonele județului a unor acțiuni care să ducă la creșterea gradului de siguranță a tinerilor și la prevenirea consumului de alcool și droguri în rândul tinerilor.


Intră acum și în grupul de