Accidentul în care o mamă și copilul ei au fost spulberați pe trotuar la Rădăuți, provocat de un șofer din Brodina care nu a respectat indicatorul Oprire


Intră acum și în grupul de

Un accident în care o tânără mamă însărcinată și fiul ei de un an au fost răniți în timp ce mergeau pe trotuar în Rădăuți s-a produs sâmbătă dimineața.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă dimineața,  în jurul orelor 10:35, un bărbat de 35 ani din Brodina, George I., conducea un autoturism Renault pe strada Petru Rareș din Rădăuți.

Ajungând la intersecția cu strada Bogdan Vodă, acesta nu a respectat semnificația indicatorului „OPRIRE”, iar în momentul în care a pătruns pe strada Bogdan Vodă, a intrat în coliziune cu un autoturism Hyundai condus pe drumul prioritar de un bărbat de  72 de ani din Iaslovăț.

În încercarea de a evita coliziunea și ca urmare a impactului produs între cele două vehicule, șoferul din Iaslovăț a efectuat un viraj spre stânga, a pătruns pe spațiul verde și apoi pe trotuar, acroșând o tânără mamă de 21 de ani, însărcinată în 35 de săptămână, și care se deplasa în calitate de pieton și  împingea un cărucior în care se afla un copil în vârstă de 1 an.

Ca urmare a producerii evenimentului rutier a rezultat rănirea femeii și a copilului cât și avarierea autoturismelor implicate.

Victimele au fost transferate la Spitalul Județean Suceava pentru investigații unde mama a fost diagnosticată cu politraumatism, iar copilul cu traumatism cranio-cerebral.

 Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, după care au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabiliri alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de