Grevă spontană la AJOFM Suceava. Angajații cer beneficii și salarii mai mari, respect și condiții de muncă adecvate


Intră acum și în grupul de

Angajații Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Suceava au transmis, miercuri, printr-un comunicat că doresc respect și condiții de muncă adecvate pentru profesioniști. Epuizați de numeroasele ore suplimentare și salariile considerate nedrepte, aceștia afirmă că sunt dedicați și merită recunoașterea cuvenită.

„Priviți în jurul vostru și veți vedea oameni epuizați, care lucrează multe ore suplimentare pentru un salariu care se dorește a fi unul corect. Suntem profesioniști, suntem dedicați și suntem demni de respect și recunoaștere. Avem dreptul la un trai decent și la o muncă respectată, iar noi cerem exact asta!”, se arată în comunicatul emis de angajații AJOFM Suceava.

Angajații sunt nemulțumiți de faptul că alți colegi din alte ministere beneficiază de beneficii și salarii mai consistente, în timp ce ei se confruntă cu batjocură și dispreț din partea guvernanților.

„Așadar, spunem „Ajunge!” Nu vrem să mai tolerăm să fim subestimați și tratați discriminatoriu. Suntem aici pentru a cere cu tărie condiții de muncă adecvate, personal suficient pentru a face față cerințelor activității noastre și o remunerare pe măsura activității depuse”, declară angajații.

Printre revendicările acestora se numără un tratament echitabil, remunerare corectă în funcție de efortul și responsabilitățile asumate, condiții de muncă adecvate și personal suficient pentru a face față volumului de muncă.

Este subliniată necesitatea unui mediu de lucru sănătos și sigur, precum și alocarea resurselor necesare pentru a desfășura activitatea în mod eficient.

Angajații AJOFM Suceava au transmis un apel public pentru sprijin, cerând solidaritatea publicului și a colegilor din diverse sectoare. Ei își exprimă convingerea că, uniți în voce și acțiune, pot determina schimbările necesare pentru a fi tratați cu respect și recunoaștere pentru munca lor dedicată.


Intră acum și în grupul de