Parapetele de beton de la podul provizoriu din Milișăuți, repuse în poziție după ce au fost mutate pe timpul nopții ca să poată trece camioane


Intră acum și în grupul de

Parapetele de beton de la podul provizoriu din Milișăuți au fost îndepărtate pe perioada nopții de miercuri spre joi pentru ca unele camioane să poată traversa râul Suceava prin această zonă deși este interzisă circulația autovehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone.

Joi, la primele ore ale dimineții, parapetele încă erau îndepărtate, dar ulterior au fost repuse în poziție.

În continuare, cu toate măsurile luate de drumari și polițiști, șoferii de camioane încearcă să circule pe varianta provizorie pentru a evita ocolirea.

Podul provizoriu de la Milișăuți – miercuri noaptea parapeții de beton care limitau accesul mașinilor mari au fost îndepărtați și se circulă exact ca în Junglă! Sus inimile!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 15 noiembrie 2023

Astfel, pentru Milișăuți – Rădăuți și retur ruta ocolitoare este: DN 2H, km 0+000 inters. DN 2, km 457+100, Iacobești – DN 2 (Românești – Bălcăuți) – inters. DN 2, km 471+785 cu DN 17A, km 83+315 – Bălcăuți – DN 17A (Dornești – Rădăuți)

Pentru Solca – Rădăuți – Suceava și retur ruta ocolitoare este: DN 2K (Solca – Milișăuți) inters. DN 2H, km 7+000 – DN 2H (Milișăuți – Rădăuți) – DN 17A (Dornești – Bălcăuți) – DN 2 (Bălcăuți – Românești – Suceava)


Intră acum și în grupul de