Prefectura Suceava: Circulația pe principalele căi rutiere din județ se desfășoară fără blocaje, în condiții de iarnă.


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, sâmbătă la prânz, în contextul avertizării meteorologice cod galben de vreme severă (cantități însemnate de precipitații, ninsori și intensificări ale vântului) valabilă până duminică, 19 noiembrie ora 10.00, circulația pe principalele căi rutiere din județ se desfășoară fără blocaje, în condiții de iarnă.

Potrivit sursei citate, în zona de responsabilitate a SDN Suceava s-a acționat începând cu orele 04.00 pe toate sectoarele de drum din administrare în vederea menținerii fluenței circulației cu 31 utilaje (6 proprii, 25 ale prestatorului de servicii) dotate cu lamă și răspânditor, fiind consumate 156 tone sare.

În zona de responsabilitate a SDN Câmpulung Moldovenesc ninge pe toate sectoarele de drum din administrare. Carosabilul este umed pe DN 17, DN 17B, DN 2E, umed cu porțiuni de zăpadă frământată 0-1cm pe DN 17A și DN 18.

Se acționează permanent cu 24 de utilaje echipate cu lamă și răspânditor pentru îndepărtarea zăpezii și prevenirea poleiului, până la această oră fiind utilizate peste 200 tone de sare.


Intră acum și în grupul de