A baut in bar pana a plecat cu banii din incasari


Intră acum și în grupul de

După ce a consumat băuturi alcoolice într-un bar, un bărbat în vârstă de 29 de ani din Adâncata a sustras la plecare şi banii din încasările acelei zile. Furtul din societatea situată pe str. Calea Unirii a fost semnalat chiar de bărmăniţă.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că tânărul a venit la bar încă de la orele 10:00 ale dimineţii, fiind un client destul de fidel al localului. Aici, angajata societăţii l-a servit cu diferite băuturi alcoolice până la ora 18:00.

La acea oră, bărmăniţa a plecat până la toaletă văzând că nu mai e nici o persoană în bar, iar pe tânăr îl cunoştea din vedere crezând că nimic rău nu se poate întâmpla.

Din păcate, bărbatul atât a aşteptat, iar în momentul în care s-a văzut singur, a intrat după tejgheaua barului iar de pe raft, dintr-o cutie de lemn, a sustras suma de 530 de lei, după care a fugit.

Conform IPJ Suceava “autorul furtului a fost identificat în persoana lui M.Vasile, de 29 ani, din com. Adîncata, care şi-a recunoscut fapta comisă, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate dar în cauză s-a întocmit dosar penal care urmează a fi soluţionat procedural de către lucrătorii Secţiei de Poliţie Burdujeni, cu autorul în stare de libertate”.


Intră acum și în grupul de