Tragea in caini ca sa nu-i manance gainile


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din localitatea Vicovu de Jos se află în atenţia poliţiştilor, după ce a împuşcat mai mulţi câini maidanezi cu arma de vânătoare din dotare.

Omul, în vârstă de 62 de ani, a fost pârât la Poliţie marţi dimineaţă de către un vecin care l-a văzut la finele săptămânii trecute împuşcând un câine care a pătruns în grădina gospodarului.

Conform datelor obţinute de la IPJ Suceava, “cu ocazia deplasării la faţa locului, în grădina lui C. Petru au fost găsiţi cinci câini maidanezi, de diferite talii şi culori, care erau morţi”.

Întrebat despre cele întâmplate, bărbatul a recunoscut faptul că el i-a împuşcat, cu o armă de vânătoare pe care o deţine în mod legal, întrucât animalele aveau râie şi îi atacau găinile.

În urma verificărilor, s-a constatat că C. Petru deţine permis de port-armă valabil pentru arma de vânătoare folosită la uciderea câinilor, care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor sub aspectul comiterii infracţiunilor de uz de armă letală fără drept şi distrugere, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de