L-a si injunghiat dupa ce i-a stricat bicicleta


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 17 ani din localitatea Feteşti, comuna Adâncata, este căutat de poliţişti după ce l-a înjunghiat cu un cuţit pe un consătean de-al său de 24 de ani.

Incidentul a avut loc miercuri seară, în jurul orelor 19:30, în centrul satului, când cei dois-au luat la ceartă, după ce tânărul i-a împrumutat minorului bicicleta, dar pe care a primit-o înapoi defectă.

Deranjat de reproşurile care i se aduc, minorul nu a stat prea mult pe gânduri şi în timpul altercaţiei a scos cuţitul pe care îl purta la el şi a lovit-o pe victimă în gamba superioară a piciorului drept.

Imediat după gestul făcut, atacatorul a fugit de la faţa locului, iar martorii au chemat de urgenţă o ambulanţă, care l-a transportat pe tânărul rănit la Spitalul judeţean.

Conform declaraţiilor obţinute de la IPJ Suceava, “cu ocazia cercetărilor efectuate, suspectul nu a putut fi găsit, dar căutările continuă, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi portul fără drept al cuţitului în locuri publice”.


Intră acum și în grupul de