Acasă Actualitate Performanță remarcabilă pentru ACS Atletic Bucovina la Cupa Campionilor Europeni de Karate...

Performanță remarcabilă pentru ACS Atletic Bucovina la Cupa Campionilor Europeni de Karate WUKF în Cluj-Napoca obținând cu Matei Struț medalia de aur la proba de kata și bronz la proba de kumite


Intră acum și în grupul de

Asociația Club Sportiv Atletic Bucovina a revenit, așa cum era de așteptat, cu rezultate remarcabile de la recent încheiata Cupă a Campionilor Europeni de Karate WUKF, desfășurată la Cluj-Napoca, în cadrul TRANSYLVANIA WUKF KARATE CUP 14 WUKF EUROPEAN KARATE CHAMPIONS CUP în perioada 16-17 decembrie 2023.

Competiția internațională a adunat un număr impresionant de participanți, având în total 960 de sportivi, 88 de cluburi și 24 de federații din 16 țări.



În cadrul acestei competiții de amploare, România a excelat, obținând locul 1 și medalia de aur  la proba de kata, la categoria de vârstă 12 ani prin sportivul Matei Strut, de la Asociația Club Sportiv Atletic Bucovina Suceava care a obținut locul 3 și medalia de bronz și la proba de KUMITE.

Felicitări sunt adresate din partea  președintelui Asociației Club Sportiv Atletic Bucovina, Ovidiu Corduneanu, centura neagră 4 Dan Karate, sportivilor care au urcat pe podium la Campionatul European de Karate WUKF, dar în special sportivilor ACS Atletic Bucovina care au participat la competiție remarcându-se prin pasiunea, emoția și trăirile intense, posibile doar pentru cei care iubesc acest sport – KARATE.

„Nu putem să nu aducem laude și antrenorilor și instructorilor pentru munca depusă și rezultatele obținute. Mulțumiri speciale și personalului FRK. WUKF, oficialilor, arbitrilor și colaboratorilor care au contribuit la buna desfășurare a competiției. O mențiune specială merită și presa NewsBucovina Suceava, care a fost alături de Asociația Club Sportiv Atletic Bucovina la cele mai importante evenimente sportive pe întreg parcursul activității lor”, a transmis Ovidiu Corduneanu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version