Secția de atletism a adus clubului CSM Dorna Vatra Dornei 26 de medalii la Campionatele Balcanice, Naționale și Cupa României: Sportiva Costiuc Claudia a devenit un nume de referință, obținând baremul necesar pentru a participa la Campionatul Mondial U20 din Peru


Intră acum și în grupul de

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Dorna Vatra Dornei a atins performanțe remarcabile în anul competițional 2023, conform raportului prezentat recent de Clubul Sportiv Municipal Dorna. Secția de atletism a adus clubului 26 de medalii la Campionatele Balcanice, Naționale și Cupa României, ceea ce a consolidat poziția clubului drept unul de excepție în județul Suceava.

Sportiva Costiuc Claudia a devenit un nume de referință, obținând baremul necesar pentru a participa la Campionatul Mondial U20 din Lima, Peru, în proba de 800 de metri.

Antrenorul Cristian Prâsneac a exprimat satisfacția față de rezultatele atinse de elevii săi în ciuda dificultăților întâmpinate în cursul anului 2023. Cu toate acestea, acesta a subliniat că promisiunile de premiere făcute de Administrația locală a municipiului Vatra Dornei nu s-au concretizat până în luna decembrie, iar o nouă promisiune a fost făcută pentru începutul anului 2024.

Prâsneac a declarat: „Aș vrea să-i felicit pe sportivii mei pentru dedicare și munca depusă și să le urez baftă în 2024. Mulțumiri speciale celor care ne finanțează, Consiliul Local Vatra Dornei, Apa Bucovina și Mol România.”

Iată câteva dintre realizările remarcabile ale atleților dorneni în anul 2023:

Realizări internaționale:

  1. Campionatul European U20 Jerusalim/Israel
    • Costiuc Claudia: Locul 5 în proba de 800 m; Locul 6 cu ștafeta de 4×400 m.
  2. Campionatul Balcanic de cros Pripod/Bulgaria
    • Costiuc Claudia: Locul 2 cu echipa României în proba de 4 km categoria U20.
  3. Campionatul Balcanic U18 Sivas/Turcia
    • Prâsneac Alexandru: Locul 3 în proba de 800 m.
  4. Festivalul Olimpic al Tineretului European Maribor/Slovenia
    • Prâsneac Alexandru: Locul 10 în proba de 800 m.
  5. Campionatele Internaționale ale României București
    • Costiuc Claudia: Locul 3 în proba de 800 m.

Aceste rezultate excepționale plasează CSM Dorna Vatra Dornei în lumina reflectoarelor, arătând că dedicația și talentul atleților dorneni aduc onoare și recunoaștere comunității locale și județului Suceava.

Top of Form


Intră acum și în grupul de